Italiano English Francais Deutsch Espanol Nederlands
www.vacanzealcantara-sicilia.com
Stranden
 
 
 
SAN MARCO - Calatabiano
The Beach "San Marco" in de kust strekt zich van Calatabiano ten zuiden van de monding van de rivier de Alcantara, omgeven door een gebied met een hoge natuurlijke waarde tussen de monding van de rivier en de Alcantara Fiumefreddo. Het is een strand van het zand en kiezels, een van de mooiste in Sicilië, in de buurt van de Etna, een paar kilometer lang en omgeven door een aanplant van acacia en eucalyptus. De zee die baadt is blauw en helder altijd, zeer schoon dankzij de beperktheid van de nederzettingen langs de kust. De enige nederzetting is het kleine toeristische dorpje San Marco, en wordt gekenmerkt door gewassen en citrusbomen die reiken tot aan het strand. Het strand is op sommige plaatsen zijn uitgerust met parasols en ligbedden.

 
RECANATI - Giardini Naxos
Het strand van Recanati, op het grondgebied van Giardini Naxos, is breed en zanderig. In de zomer kunt u op beide gebieden niet deze vergoeding betalen uitgeruste stranden. De plaats is vol met hotels, restaurants, Pizza, bars en clubs. Dit resort hosts elk jaar duizenden toeristen en biedt geweldige faciliteiten en entertainment voor iedereen.
 
SCHISO' - Giardini Naxos

Giardini Naxos is een van de meest populaire badplaatsen op het eiland Sicilië. Deze strekken zich uit Cape to Cape Schisò Taormina.
Eigenaardigheden van het strand van Giardini Naxos en de dikke mediterrane vegetatie rond het strand en de zee van donkere blauw. Het strand van "Schisò" bestaat uit fijn zand wordt gewassen door de wateren van de Ionische Zee. Het is een zeer populair strand, met veel Lidos bieden stoelen, paraplu's en animaties, maar ook bars, restaurants en pizzeria's. Het strand heeft te veel functies vrij niet-betaling waar u kunt zonnen en zwemmen. Dit strand kreeg de eerste Griekse kolonisten die arriveerde in Sicilië.

 
SAN GIOVANNI - Giardini Naxos

Reizen met de auto langs de kust in Giardini Naxos zie je het kleine strand van "San Giovanni" na de kerk gedomineerd het stadscentrum en wordt gekenmerkt door fijn zand en helder water. Dichtbij het strand vind je verschillende commerciële en open ruimten.

 
PORTICCIOLO SAIA - Giardini Naxos

Het strand van "Porto Saia" wordt gekenmerkt door kleine baaien met rotsen van vulkanisch gesteente uit het water. Hier kunt u inademen afgegeven jodium uit zeewier en de rotsen en genieten van de zon. Naast de deur is een club voor liefhebbers van de kano.

 
VILLAGONIA - Taormina

Het strand van "Villagonia" een golf van rock en grind, omzoomd met fijn wit zand stranden van Giardini Naxos en is gelegen aan de voet van Taormina, dicht bij het station van Taormina-Giardini.

 
ISOLA BELLA - Taormina

Het strand van "Isola Bella" is een oase van schoonheid aan de voet van Taormina bestaat uit grind en kiezels. Ze zijn goede restaurants en stranden met ligstoelen en parasols, maar het is ook vrij toegankelijk strand. De zee die baadt is blauw, helder en transparant met een mooie achtergrond. Isola Bella is onderworpen naturale.L 'Isola Bella is de famossisimo en pittoreske eiland, bedekt door een weelderige vegetatie, het strand en verbonden door een dunne strook van zand, die voortdurend wordt gevormd door de stroming en dat naar voren komt of verdwijnt met de getijden. Op de top van het eiland is een prachtige woning. Natuurreservaat werd opgericht in 1998.

 
MAZZARO' - Taormina
Het strand van Mazzaro 'is gelegen in een mooie en charmante baai wordt gevormd door de zee met kiezels onmiddellijk diepe turquoise wateren. Vanaf hier kunt u boottochten naar grotten en onder hen de beroemde Blue Grotto.
 
SPISONE - Taormina
Het strand van "Spisone" is gelegen in de baai van Taormina met lido's, maar ook met veel vrije functies. E 'suggestieve van de kleine eilanden van rock die ontstaan uit de wateren. Het zand en kiezels. De turquoise zee.
 
MAZZEO - Letojanni
Het strand van Mazzeo ligt tussen Mazzaro en Letojanni. Dit strand is breder dan dat van Letojanni en het zand is iets fijner. Dankzij haar strategische positie, de zonaanbidders komen hier van Taormina en omgeving.
 
LUNGOMARE di Letojanni
Een van de meest populaire stranden aan de oostkust van Sicilië is zeker de "Letojanni Beach", die wordt gekenmerkt door het prachtige landschap van zandstranden. Tegen de achtergrond van de kaap van Taormina en geconfronteerd met een kristalheldere zee. De wind die Shakes het schitterende strand maakt het populair bij de paragliders die atterrano.La strand wordt gekenmerkt door zowel particuliere als pay-voorzieningen, maar ook vrije ruimte op welke zwemmers kunnen planten hun paraplu's.
 
Sant'Alessio Siculo
Het strand Letojanni eenvoudig te bereiken van onze faciliteiten. U kunt kiezen voor twee routes, of volg de weg die naar Messina of Giardini Naxos leidt met Taormina afrit van de snelweg en dan verder op de snelweg richting Messina. Een paar kilometer afstand ligt het beroemde Castle Letojanni die staat op een klif met uitzicht op het strand en beschikt over een kustlijn van zacht zand. Het is interessant om te zwemmen net onder het kasteel in de kleine baai en vanaf daar een boot of een waterfiets om van gedachten en verborgen hoekjes van het paradijs te verkennen.

 

Top page ^